از جمله كساني كه در اجراي فرمان خداوندش شتاب ورزيد و در اطاعت از مولاي خود بر ديگران پيشي گرفت علىّ بن أبي طالب بود كه گوشي بس پندنيوش و ضميري بس انديشمند در برابر كلام و كتاب خدا داشت از همين رو محكمات قرآني را بخوبي شناخت و به متشابهاتش ايمان آورد و به امرش عمل كرد و از نهيش دوري جست و در راه تأويل (يعني به سرانجام رساندنش) با پيمانشكنان و سركشان به كارزار پرداخت چنانكه رسول الله در راه تنـزيل قرآن با هجوم كافران و دشمنان حقّ و عدالت مقابله نمود.
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
دعا بر دو نوع است: 1ـ دعا: بمعني سؤال كردن و خواستن. بدينصورت كه دستها را بلند بكند و چيزي بطلبد و اينرا دعاي مسألت مينامند. و اين چيزي است كه عموماً با شنيدن كلمة دعا ذهن ما بسوي آن ميرود. 2ـ دعاي عبادت: چنانكه الله متعال در سوره جن آيه 18 ميفرمايد: مساجد از آنِ الله است، پس هيچ كس را با الله نخوانيد.این کتاب در مورد احکام دعا می باشد و همچنین به برخی از شبهات جواب داده اند.
Author: آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
آری بانوی مسلمان، شما به نقش و جایگاه خویش نیک آگاهید، پس به هوش باشید و بکوشید تا با قرار گرفتن در جایگاه خویش نقشتان را به کمال بگزارید. اسلام عزیز را که برایتان کرامت و عزت به ارمغان آورده خوب دریابید و آنگاه در حد توان به آموزههای آن عمل کنید و فرزندانتان را براساس آنها بار آورید و در راه دعوت به سوی خدا و ابلاغ دین الهی به دیگران از هیچ کوششی دریغ نورزید.
Author: عبد الله بن عبد الرحمن الجبرين
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
خداوند پیامبرش را در میان گروهی از خلق خود یعنی اصحاب برگزیده است که او را بر جان و مال خود برتری دادهاند و در هر حال خود را فدای ایشان نمودهاند آنان آموزههای دین را رساندند و دلسوزانه مسلمانان را نصیحت نمودند و با اجتهادات زیبا و پر برکت خود، راههای دین را تهذیب و پاک نمودند و اسباب آن را تقویت نموده تا آثار نعمتهای خدا بر مردم تبلور شد، و دینش پابرجا و استوار گردید و خط و نشانههایش واضح و آشکار گردید.
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: وزارت اوقاف و شؤون اسلامی کویت
شاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آنها، مبنای فنون دینی و اساسی آنها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر میگردند، پس اینها چراغهای تاریکی و نشانههای راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آنها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل میگردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت میافتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمیآید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آنها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوستهای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.
Author: شاه ولی الله دهلوی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
ايمان داشتن به فرشتگان مترتب بر چند چيز خواهد بود: تصديق كردن بوجود آنها، مقام و منزلت آنها، اينكه آنها مانند انس و جن از بندگان و مخلوقات الله متعال اند، اينكه هيچ عملي نمى توانند انجام دهند مگر بفرمان الله، به هيچ وجه بخدا شرك نمى آورند، عرش با عظمت خدا را حمل مى كنند، بزرگترين و عظيمترين الله متعال اند، وغير از اينها
Author: صالح بن فوزان الفوزان
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/1141